Chibi poppetje tekenen

shibi-2 teken een bol als hoofd en teken een lichaampje dat ongeveer half zo lang is als de bol. De strepen op het hoofd geven aan waar het midden staat. Mijn poppetje kijkt dus naar rechts.chibi-3verbind met een simpele nek het hoof aan het lichaam en teken de armen en benen ongeveer net zo lang als het lijf

chibi-4teken voor de mond een soort letter W en voor de ogen maak je twee afgehakte ovalen met 2 witte bollen die het licht voorstellen in de ogen van je poppetje. Teken achter deze bollen een langwerpige pupil en teken daar omheen een iris.

chibi-5Teken het haar van je poppetje. Bij cartoon poppetjes mag het haar best wel onlogisch zitten en ver boven het hoofd uitsteken zoals je ziet.

chibi-6Als je strakke kleding wilt tekenen dan zet je simpele strakke lijnen op het lichaam, maar als je zoals hier hangerige kleding wilt tekenen dan maak je kleine ”kwabjes” aan bijvoorbeeld het einde van de mouwen of broekspijpen.

chibi-7ga met een fijnlijner of andere pen over de schetsen heen.chibi-8gum natuurlijk de schetslijnen uit

chibi-9Leg eerst plat de kleuren neer zonder schadow of iets

chibi-10en ga daarna pas met een donkerdere stift of met dezelfde stift (als je er lagen mee kan maken) overheen

Zet je poppetjes in nog veel meer leuke poses!

chibi-1

chibi-13

 

Gebruikte materialen

chibi-11chibi-12

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *